AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin icinde olmak

Kahve falında caminin icinde olmak

Kahve falında caminin icinde olmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, yardım edeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında caminin icinde olmak gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Kahve falında cami içi görmek hasretlerin biteceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında caminin icinde olmak kesesinin dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusu temizlemek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami kapısını görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında cami hocasıyla konuşmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiyi görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulur.

Kahve falında cami önünü süpürmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalettir.

Kahve falında büyük camiye bakmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, yeni şeyler deneneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir