AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin yanında ev görmek

Kahve falında caminin yanında ev görmek

Kahve falında caminin yanında ev görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin yanında ev gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında cami yanında ev görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin yanında ev görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında caminin yanından geçmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin yanında cami görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında cami yanından geçmek anne babanın birbirine düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında evinin yanında cami görmek duaların boşa gideceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık yanında ev görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın yanında ev görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, ağız tadından olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir