AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye para verdiğini görmek

Kahve falında camiye para verdiğini görmek

Kahve falında camiye para verdiğini görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, neşesini kaybedeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında camiye para verdiğini gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında camiye para verdiğini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakının para verdiğini görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının para verdiğini görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin para verdiğini görmek sorunlu bir döneme gireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Kahve falında eşinin para verdiğini görmek bol nimete kavuşulacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dedesinin para verdiğini görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında babaya para verdiğini görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babanın para verdiğini görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir