AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami çeşmesi görmek

Kahve falında cami çeşmesi görmek

Kahve falında cami çeşmesi görmek büyük başarıla kazanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami çeşmesi gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına inanılır.

Kahve falında cami çeşmesi görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında cami içinde çeşme görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bahtın açılacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak yoksulluğa, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşk çeşmesi görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir