AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde çeşme görmek

Kahve falında cami içinde çeşme görmek

Kahve falında cami içinde çeşme görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde çeşme gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Kahve falında cami içinde çeşme görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında cami çeşmesi görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında cami içinde kuruan okumak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında caminin içinde uçmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında cami içinden geçmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir