AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda yılan görmek

Kahve falında cami avlusunda yılan görmek

Kahve falında cami avlusunda yılan görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, istediği makama geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda yılan gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Kahve falında cami avlusunda yılan görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusu görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda gezmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak gururlandıracak işler yapacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda olmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusuna girmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda uyumak işinde ustalaşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir