AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda dua etmek

Kahve falında cami avlusunda dua etmek

Kahve falında cami avlusunda dua etmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda bebek görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda olmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusu süpürmek asla harama bulaşmayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir