AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık hava görmek

Kahve falında açık hava görmek

Kahve falında açık hava görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının da düzene gireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sayılacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık hava gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmalar yapabilir ya da eski veya unutulmuş bir projeyi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında açık havada namaz kılmak huzurunun kaçacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına tabir olunur.

Kahve falında açık hava görmek kredi çekileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında açık havada uyumak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında açık havada oturmak hem de zengin biri olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık havada banyo yapmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık havada yatmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında açık havada yıkanmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Kahve falında açık havada yürümek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir