AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan merdiven görmek

Kahve falında camdan merdiven görmek

Kahve falında camdan merdiven görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında camdan merdiven gördüyseniz:

  • Size danışmanlık yapmak isteyen veya önerilerde bulunan kişiler olabilir, dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında cam merdiven görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan merdiven görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında cam merdivenden çıkmak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cam merdiven çıkmak anlaşmazlıklara düşeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde merdiven görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında taş merdivenden inmek sorunların ardı ardına geleceğine, kalben çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında hızla merdiven çıkmak icat yapacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir