AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek

Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek

Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, istihdam edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içinde merdiven gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda merdiven görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında havuzun içinde görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde havuz görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında havuzun içinde balina görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işlerin devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde yüzmek araba alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir