AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam merdiven çıkmak

Kahve falında cam merdiven çıkmak

Kahve falında cam merdiven çıkmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında cam merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında cam merdiven çıkmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam merdivenden çıkmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan merdiven görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kalp kırıklığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam merdiven görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dar merdivene çıkmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında uzun merdivenden çıkmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hak yoluna döneceğine alamet eder.

Kahve falında inşaat merdivenlerinden çıkmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir