AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş merdivenden inmek

Kahve falında taş merdivenden inmek

Kahve falında taş merdivenden inmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, işlerinde verimin artacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işarettir.

Kahve falında taş merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında taş merdivenden inmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul merdiveninden inmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı merdivenlerden inmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ters merdiven inmek resmi bir kurumda işe girileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven koşarak inmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir