AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam merdiven görmek

Kahve falında cam merdiven görmek

Kahve falında cam merdiven görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının sonsuz olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cam merdiven gördüyseniz:

  • Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Kahve falında cam merdivenden çıkmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında cam merdiven görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında camdan merdiven görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında cam merdiven çıkmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında betondan merdiven görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metal merdiven görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında merdiven yıkılması görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden arabayla çıkmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir