AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan geçmek

Kahve falında camdan geçmek

Kahve falında camdan geçmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında camdan geçmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında dar bir camdan geçmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına yorulur.

Kahve falında cam kapıdan geçmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında camın içinden geçmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan geçmek parasını ve işini kaybedeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanların arasından geçmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir