AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan köprüden geçmek

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek büyük savaşların yaşanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, keyifli sohbetler edeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprülerin yıkıldığını görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya yorulur.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalettir.

Kahve falında köprünün yıkılmasını görmek düşmanlarının güçleneceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yıkılmış köprü görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında köprünün yıkılması görmek patron koltuğuna geçeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında köprü yıkıldığını görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek hayırlı işler yapacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir