AnaSayfa / Genel / Kahve falında camın içinden geçmek

Kahve falında camın içinden geçmek

Kahve falında camın içinden geçmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ne yapacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında camın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında camın içinden geçmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir camdan geçmek onlara galip geleceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan geçmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kapıdan geçmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsünün içinden geçmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami içinden geçmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerinin yarım kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin içinden geçmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın içinden geçmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir