AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden yüzerek geçmek

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalet eder.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bulanık nehirden geçmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir üzerinden geçmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirden geçmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Kahve falında nehir geçmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında akan nehirden geçmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir