AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kapıdan geçmek

Kahve falında cam kapıdan geçmek

Kahve falında cam kapıdan geçmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında cam kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Kahve falında cam kapıdan geçmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet eder.

Kahve falında camdan geçmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camın içinden geçmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında dar bir camdan geçmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında açık kapıdan geçmek çok sevineceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sınır kapısından geçmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapılardan geçmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir