AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan denize bakmak

Kahve falında camdan denize bakmak

Kahve falında camdan denize bakmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında camdan denize bakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Kahve falında camdan denize bakmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında gece camdan bakmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında camdan birine bakmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan bakmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine camdan bakmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, çaresiz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan iceri bakmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında camdan cama bakmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet eder.

Kahve falında otobüs camından bakmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir