AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan birine bakmak

Kahve falında camdan birine bakmak

Kahve falında camdan birine bakmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, anne baba duası alınacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan birine bakmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Kahve falında camdan iceri bakmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında camdan dışarı bakmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında cama bakmak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüs camından bakmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan denize bakmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine camdan bakmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan cama bakmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine camdan bakmak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir