AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece camdan bakmak

Kahve falında gece camdan bakmak

Kahve falında gece camdan bakmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalettir.

Kahve falında gece camdan bakmak gördüyseniz:

  • Olayları en ince ayrıntısına kadar detaylandırma eğiliminize rağmen, maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren konular ya da işleriniz istediğiniz sonuçları verebilir.

Kahve falında gece camdan bakmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet eder.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak en büyük acılarının dineceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gecelik bakmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece pencereden bakmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine delalettir.

Kahve falında gece denize bakmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camın arkasından bakmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine camdan bakmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında camdan birine bakmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir