AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan iceri bakmak

Kahve falında camdan iceri bakmak

Kahve falında camdan iceri bakmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, yaşamının uzun olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan iceri bakmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında camdan iceri bakmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan dışarı bakmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine camdan bakmak verimliliğinin artacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında araba camından bakmak büyük bir kazanç elde edeceğine, para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan birine bakmak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet eder.

Kahve falında camdan aşağı bakmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında cama bakmak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında camın arkasından bakmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir