AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan bakmak

Kahve falında camdan bakmak

Kahve falında camdan bakmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan bakmak gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Kahve falında camdan cama bakmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işarettir.

Kahve falında camdan birine bakmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Kahve falında birine camdan bakmak gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında cama bakmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalet eder.

Kahve falında camdan bakmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet eder.

Kahve falında camdan iceri bakmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında gece camdan bakmak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin camından bakmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir