AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda beyaz perde görmek

Kahve falında camda beyaz perde görmek

Kahve falında camda beyaz perde görmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hasta ve zor geçireceğine, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Kahve falında camda beyaz perde gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında camda beyaz perde görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında camda asılı perde görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, işlerin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında camda perde görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, giderlerin artış göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam ve perde görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında camda tül perde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında cama perde asmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cama perde takmak çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perdesiz cam görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir