AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda asılı perde görmek

Kahve falında camda asılı perde görmek

Kahve falında camda asılı perde görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yalan söylemeye, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalet eder.

Kahve falında camda asılı perde gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında camda asılı perde görmek yatırımlarının kar getireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında asılı perde görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında camda tül perde görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camda beyaz perde görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cama perde takmak eğitim hayatında başarıların artacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında camda perde görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında perdesiz cam görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında cama tül perde takmak darlığa düşmeyeceğine, bir yere taşınmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir