AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdesiz cam görmek

Kahve falında perdesiz cam görmek

Kahve falında perdesiz cam görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perdesiz cam gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında cama tül perde takmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camda tül perde görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cama perde asmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cama perde takmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camda beyaz perde görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camda asılı perde görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Kahve falında perdesiz cam görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında cam ve perde görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir