AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda perde görmek

Kahve falında camda perde görmek

Kahve falında camda perde görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, zevki sefa içinde olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet eder.

Kahve falında camda perde gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında camda beyaz perde görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, en küçük sorunda parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam ve perde görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında camda perde görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında cama tül perde takmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında camda tül perde görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında cama perde takmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perdesiz cam görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, ne yapacağına alamet eder.

Kahve falında cama perde asmak çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir