AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda tül perde görmek

Kahve falında camda tül perde görmek

Kahve falında camda tül perde görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, işlerin ters gideceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, malının artacağına, huzurunun yerine geleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında camda tül perde gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren planlar veya romantizm ev hayatınızı veya ailenizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında cama tül perde takmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camda tül perde görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli tül perde görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Kahve falında tül perde satın almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde katlamak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni tül perde görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine inanılır.

Kahve falında tül perde almak hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu tül perde görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir