AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam ve perde görmek

Kahve falında cam ve perde görmek

Kahve falında cam ve perde görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sermayesinin çoğalacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, kötü duygularından arınacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam ve perde gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında camda tül perde görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camda asılı perde görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cama perde takmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cama tül perde takmak haksızlık yapmayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perdesiz cam görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet eder.

Kahve falında cam ve perde görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına inanılır.

Kahve falında camda beyaz perde görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, insanlara öncülük edeceğine tabir olunur.

Kahve falında camda perde görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir