AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda adam görmek

Kahve falında camda adam görmek

Kahve falında camda adam görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, sorunların çabucak halledileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında camda adam gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında camda adam görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında camdan adam atmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında cam asansör görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında cam tabak bardak görmek neredeyse kahrolacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında cam mezar görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, güç ve kudret kazanacağına yorulur.

Kahve falında telefon camı kırmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında cam sürahiden su içmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir