AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam mezar görmek

Kahve falında cam mezar görmek

Kahve falında cam mezar görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, de elinin bollaşacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında cam mezar gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında cam mezar görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Kahve falında camdan mezar görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında kirli cam görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında cam köprü görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında saat camı görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında cam tepsi görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir