AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır ipi bağlamak

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, iyi habere, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak endişelerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağa ip bağlamak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bele ip bağlamak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beline ip bağlamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna ip bağlamak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında parmağa ip bağlamak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir