AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa ip bağlamak

Kahve falında parmağa ip bağlamak

Kahve falında parmağa ip bağlamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işinden uzaklaşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa ip bağlamak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında parmağına ip bağlamak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında parmağa ip bağlamak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıyı iple bağlamak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayağına ip bağlamak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini iple bağlamak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bele ip bağlamak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ip bağlamak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir