AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak

Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak

Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kendisine kızacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının ipini bağlamak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı iple bağlamak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağına ip bağlamak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, hayır işleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında bacağa ip bağlamak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında koluna ip bağlamak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında beline ip bağlamak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ip bağlamak kurtuluşu yakalayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir