AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipleri birbirine bağlamak

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, prestij kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birbirine su atmak yanlış işlere girileceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında birbirine benzeyen insanlar görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında insanların birbirini öldürdüğünü görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bunun farkına varacağına inanılır.

Kahve falında birbirini dövmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında insanların birbirini yediğini görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir