AnaSayfa / Genel / Kahve falında bele ip bağlamak

Kahve falında bele ip bağlamak

Kahve falında bele ip bağlamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaralarına da merhem olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bele ip bağlamak gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında bele ip bağlamak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak duaların kabul olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bele kuşak bağlamak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bel küreği görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bel bellemek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında bellenmiş toprak görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bel ağrısı çekmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bel ameliyatı olmak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir