AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır çalmak

Kahve falında çamaşır çalmak

Kahve falında çamaşır çalmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır çalmak gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı çalmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır çalmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet eder.

Kahve falında def çaldığını görmek kalp kırıklığı olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon çaldırmak görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birşeylerini çaldırmak şansın çalışmaya başlayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında elbiselerini çaldırmak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında dantel çalmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdan ve telefon çaldırmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hastalığının düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir