AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon çaldırmak görmek

Kahve falında telefon çaldırmak görmek

Kahve falında telefon çaldırmak görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında telefon çaldırmak gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Kahve falında telefon çaldırdığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon çaldırmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu çalmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon çaldırmak görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına yorulur.

Kahve falında telefonu çaldırmak işinin gücünün yaver gideceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon çaldığını duymak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, parasal durumun düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir