AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiselerini çaldırmak

Kahve falında elbiselerini çaldırmak

Kahve falında elbiselerini çaldırmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında elbiselerini çaldırmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Kahve falında elbisesini çaldırmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında elbise çalmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında takım elbise çalmak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise çaldırmak faturaların biriktikçe birikeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiselerini çaldırmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil zeytin çalmak husumetlerin başgöstereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında otobüs çalmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kara üzüm çalmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir