AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı çalmak

Kahve falında iç çamaşırı çalmak

Kahve falında iç çamaşırı çalmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, ondan kazanç elde edeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kapatabilmek, kompanse etmek, manipule etmeye çalışmak ya da basit ifadeyle karşı taraftakileri ikna etmek oldukça güç olabilir.

Kahve falında iç çamaşırı çalmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır çalmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeği iç çamaşırlı görmek aileden ayrı kalınacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı aramak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine iç çamaşırı vermek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırları görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı almak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir