AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeylerini çaldırmak

Kahve falında birşeylerini çaldırmak

Kahve falında birşeylerini çaldırmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, geniş rızık elde edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birşeylerini çaldırmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında mazot çalmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşya çaldırmak görmek işlerin düzgün gideceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında anneden para çalmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında saatini çaldırmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında çalmak hırsızlık yapmak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza yorulur.

Kahve falında kağıt para çaldırmak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emanet arabayı çaldırmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir