AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel çalmak

Kahve falında dantel çalmak

Kahve falında dantel çalmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, az çalışarak çok gezeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, çektiği zorlukların biteceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında dantel çalmak gördüyseniz:

  • Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir.

Kahve falında dantel çalmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Kahve falında dantel satın almak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah dantel görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel örmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel örmek parasını dikkatli harcayacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantelli yastık görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, bereket ve zenginlik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli beyaz çarşaf görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir