AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama tül takmak

Kahve falında cama tül takmak

Kahve falında cama tül takmak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cama tül takmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında cama tül takmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında cama tül perde takmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında camda beyaz tül görmek rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında camda tül görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında cama tül asmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında camda tül perde görmek zamanının boşa gideceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve tül takmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tül perde takmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir