AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve tül takmak

Kahve falında eve tül takmak

Kahve falında eve tül takmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, de zenginliğe kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında eve tül takmak gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında eve tül takmak daha sonra işlerin açılacağına, çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül takmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok iyi işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cama tül takmak rahata erileceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde takmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cama tül perde takmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında pencereye tül takmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tül takmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir