AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda tül görmek

Kahve falında camda tül görmek

Kahve falında camda tül görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, zinde kalacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camda tül gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Kahve falında cama tül asmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına işarettir.

Kahve falında cama tül takmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında camda tül görmek yuva kuracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camda beyaz tül görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cama tül perde takmak sorununu kolayca çözeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camda tül perde görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Kahve falında renkli tüller görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu tül görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir