AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda beyaz tül görmek

Kahve falında camda beyaz tül görmek

Kahve falında camda beyaz tül görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işinin başına geçeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camda beyaz tül gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Kahve falında camda beyaz tül görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camda tül görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cama tül takmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cama tül perde takmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında camda tül perde görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalettir.

Kahve falında cama tül asmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tül asmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül etek giymek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir