AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam yumruklamak

Kahve falında cam yumruklamak

Kahve falında cam yumruklamak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, başarıların devamlı olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sabrını zorlayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam yumruklamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Kahve falında cam yumruklamak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, istenmeyen bir yolculuğa alamet etmektedir.

Kahve falında adam yumruklamak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Kahve falında masayı yumruklamak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında duvar yumruklamak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında duvarı yumruklamak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı yumruklamak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı yumruklamak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarları yumruklamak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, toplumda yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir