AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı yumruklamak

Kahve falında kapı yumruklamak

Kahve falında kapı yumruklamak nice noksanlık içinde olduğuna, amaçlardan sapmaya, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı yumruklamak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yollar aramalı veya mevcut işlerinizden kar elde etmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında kapıyı yumruklamak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı yumruklamak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam yumruklamak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere rivayet etmektedir.

Kahve falında adam yumruklamak kısmetli kapıların açılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında duvarı yumruklamak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında masayı yumruklamak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarları yumruklamak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına inanılır.

Kahve falında birini yumruklamak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir