AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam yumruklamak

Kahve falında adam yumruklamak

Kahve falında adam yumruklamak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok günah işleyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adam yumruklamak gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Kahve falında adam yumruklamak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Kahve falında duvarı yumruklamak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, yürek yakan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında duvar yumruklamak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı yumruklamak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı yumruklamak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında duvarları yumruklamak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam yumruklamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında masayı yumruklamak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir