AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar yumruklamak

Kahve falında duvar yumruklamak

Kahve falında duvar yumruklamak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kendi işinin sahibi olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar yumruklamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında duvar yumruklamak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarları yumruklamak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında duvarı yumruklamak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında cam yumruklamak hem geleceğinin güzel olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında masayı yumruklamak hep dua edeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı yumruklamak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini yumruklamak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı yumruklamak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, şansının bahtının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir